Shetlandsponny-SM

Det viktigaste under tävlingarna är att ha roligt med våra hästar och tillsammans med andra shetlandsponnyentusiaster! Både hästar och medtävlande ska behandlas med respekt och vänlighet. Hjälp gärna den som är ny eller mindre erfaren än dig själv!

Tävlingen är öppen för renrasiga registrerade shetlandsponnyer (raskod 38 med pass utfärdat av Sveriges Shetlandssällskap eller motsvarande utländsk stambok) som är max 107 cm i mankhöjd.

Foto: Annette Wadman

Resultat

Här hittar du resultaten från SM. (Klicka på bilden.) Resultat lördag (uppdaterad) Obs! Resultaten i klass 2M har tyvärr blivit fel eftersom de av misstag har sorterats i första hand efter idealtiden istället för antalet fel. Det gör att placering 2-4 egentligen skulle ha varit andra ekipage. De tre ekipage som har gått miste om … Fortsätt läsa Resultat

Deltagarinformation

Här hittar du all information du som deltagare kan behöva, samt banskisser, program och bedömningsregler för dressyr och tricktävling. (Klicka på bilden.)

Klasser

Under SM anordnar vi klasser i körning, ridning, tömkörning, agility och trick. (Klicka på bilden.)

Proposition

Här kan du läsa propositionen till shetlandsponny-SM. (Klicka på bilden.)

Vildängens Once in a Blue Moon. Foto: Therese Hübner

Katalog

Här finns jubileumskatalogen. (Klicka på bilden.)

Anmälningsformulär

I formuläret nedan kan du anmäla dig till shetlandsponny-SM 2017. Du ska skicka in en anmälan per ekipage. (Klicka på bilden.)

Foto: Annette Wadman

Sponsring

Kan du tänka dig att vara med och sponsra shetlandsponny-SM? (Klicka på bilden.)